DEEL JE MENING EN ERVARING!

Heb je een training of workshop van ons gehad? Of zijn we bij je langs geweest voor een kenismakingsgesprek? Dan horen we graag wat je ervaringen zijn geweest. Hieronder kun je jouw feedback geven. Daar worden we allemaal beter van. Alvast bedankt!

LEES ONZE REVIEWS

We vinden het belangrijk om onze clienten te laten vertellen wat ze van de dienstverlening van Gray Matters vinden. Hieronder kun je de authentieke ervaringen en meningen van onze clienten lezen.

 

Deel je mening en/of ervaring!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
18 berichten.
Sjonnie schreef op september 25, 2019 om 11:36 am:
Vorige week een teamdag gehad onder begeleiding van Albert en Leon.. dit was een vervolg sessie en wederom een prima ondersteuning! gewoon op een prettige, ongedwongen maar wel richtinggevende manier. Prima sessie wederom waarvoor dank!
Marcel schreef op september 18, 2019 om 6:38 am:
Recent met ons team onder leiding van Leon en Albert een dag mogen verbrengen. Het dagprogramma zat op voorhand goed in elkaar maar, belangrijker, als er tijdens de dag moest worden aangepast werd dat ook gedaan: maatwerk dus. Door Leon en Albert werd de basis gelegd voor een succesvolle dag met uitdagende, soms confronterende, maar nuttige en goede inzichten: het team is gegroeid. Voor een succesvolle samenwerking zijn kaders ontdekt en team afspraken gemaakt. De basis is gelegd voor een nog beter (team) resultaat: dank daarvoor.
andy schreef op september 17, 2019 om 1:59 pm:
Hele leuke en nuttige teambuilding gehad met LVNL. Mooi evenwicht tussen inhoud en spel activiteiten. Erg knap dat Albert en Leon de soms ingewikkelde materie goed op pakten en vergelijkingen met praktijkvoorbeelden uit b.v. de defensie of luchtvaartwereld konden maken. Catering qua snacks dik in orde, BBQ vond ik helaas iets minder maar je kan niet alles hebben.
Lourens schreef op maart 30, 2019 om 8:06 pm:
Na een kleine balkonscene afgelopen vrijdag met Leon en Albert bedacht ik me opeens: 6 februari heb je van deze mannen een onwijze toffe feedbacktraining gehad en je hebt nog geen review geschreven......foei. In eerste instantie fijn uit de comfort zone getrokken met het voorstelrondje voor de groep, maar wat daarna volgt is niet te vergelijken met de geijkte trainingen die ik in het verleden heb gevolgd. Albert en Leon hebben een fijne manier van werken met een relatief grote groep mensen. Ze weten de mensen te stimuleren actief mee te doen aan de verschillende onderdelen van de training. Mooie nieuwe inzichten opgedaan en een ervaring rijker. Bedankt mannen!
Jessica schreef op februari 17, 2019 om 6:42 pm:
Op 4 februari heb ik met mijn collega's een training gehad over het goed geven en ontvangen van feedback en welke spelregels hiervoor nodig zijn. Het was een intensieve middag maar een leerzame, zo laten we OMA voortaan thuis en nemen we ANNA overal mee ;-). Bedankt voor de verhelderende inzichten.
Wouter schreef op februari 17, 2019 om 5:46 pm:
WoW, mijn ogen zijn geopend en de grijze massa is weer geprikkeld. Wat zijn we ook gewoonte dieren. Gaaf dat we tools aangereikt hebben gekregen om zaken nog beter, efficiƫnter en vooral veiliger te gaan doen. Stof tot nadenken, eerst even laten zakken en er dan mee aan de slag. Tijdens de erg interactieve training hebben we met leuke opdrachten gezien hoe we continue bepaalde aannames doen. Wat nou als we de waarheid eens gaan achterhalen. Het was een lange leerzame dag maar Albert en Leon zorgen wel dat je je koppie er bij houdt. Wat weten deze mannen veel en wat kunnen ze dat op een enthousiaste en eenvoudige manier overbrengen. Ik kan de trainingen feedback en CRM echt elk team aanraden, klein en groot.
etienne schreef op februari 17, 2019 om 5:41 pm:
Een eye opener deze training. Je neemt je voor om niet in de bekende valkuilen te trappen en toch jawel... Je merkt wel dat het vertrouwen in het team toeneemt en dat is waarom je deze training volgt. Er zit een hoop ervaring in het team en toch heeft Leon's training ervoor gezorgd dat we gaan nadenken om stappen te maken. Vlak Albert uiteraard niet uit. Kortom een leuke hands-on leerzame dag gehad.
Tino Wintershoven schreef op februari 17, 2019 om 5:25 pm:
Het was een intensieve echter een zeer geslaagde dag. Veel geleerd over de manier van feedback geven waarbij de ogen soms goed werden geopend. Daarnaast leuke maar leerzame oefeningen uitgevoerd waarbij we hetgeen we eerder uitgelegd kregen in de praktijk waar moesten maken. Dan merk je dat je het niet 1 2 3 door hebt, maar oefening baart kunst. Albert en Leon, dank voor deze intensieve, leuke en zeker leerzame dag.
Taco schreef op februari 17, 2019 om 4:50 pm:
Vakmannen in hart en ziel die met niks minder dan een topresultaat genoegen nemen
Rob Brocken schreef op februari 17, 2019 om 4:14 pm:
Veel geleerd over het geven van feedback geven. Blijkt dat commentaar geven niet altijd op de juiste manier gedaan werd door mij. Geeft je stof tot nadenken. Soms is tot 10 tellen heel verstandig. Vermoeiende dag voor iemand die gewend is te praten in plaats van te luisteren, maar veel opgestoken. Gezellige dag gehad en ook wat geleerd Leon en Albert...top gedaan
Klaas de vries schreef op februari 17, 2019 om 4:13 pm:
Gisteren de training gehad van feedback ,heb hem al eens gedaan ,maar was leerzaam , je ziet toch weer dat het nut heeft , om een team te vormen , dank Leon en Albert .. vond het een lange dag .
Maarten schreef op februari 17, 2019 om 3:49 pm:
Een gezellige en zeer leerzame dag gehad. Er zijn nieuwe inzichten gegeven, en afspraken gemaakt hoe we met feedback om kunnen gaan. Al met al veel stof tot nadenken.
Johan schreef op februari 17, 2019 om 8:12 am:
Zeer leerzame dag, goede uitleg. Best wel vermoeiend als je het niet gewend ben om stil te zitten. Oefeningen waren om over na te denken. Kortom al met al een geslaagd samenzijn
Marlon van Wees schreef op februari 12, 2019 om 1:03 pm:
Op 4 februari heb ik de feedback sessie gehad. Samen kijken hoe we op een goede manier feedback aan elkaar kunnen geven en hoe de feedback te ontvangen, vond ik erg positief. Albert en Leon, bedankt voor deze sessie.
Kitty schreef op februari 12, 2019 om 12:19 pm:
Feedback geven over een feedbackworkshop. Na een leuke en interessante middag zou dat nu prima moeten lukken. Leon en Albert zijn enthousiaste trainers die op een inspirerende wijze de groep met collega's aan het denken en aan het doen zetten. Soms wat open deuren, soms een frisse blik. Af en toe wat humor en vooral met respect naar elkaar toe. Erg waardevol dus!
Nicole Gruning Jaspers schreef op februari 5, 2019 om 8:09 pm:
Ook ik heb de sessie bijgewoond en als zeer positief ervaren. Was van heel dichtbij al bekend hiermee maar was ook erg benieuwd hoe collega's hier op zouden reageren. Ik kijk uit naar de toekomst en hoe ik hier mee om zal gaan. Heel erg bedankt nogmaals.
Yvonne Klaassen Hendrikse schreef op februari 4, 2019 om 6:05 pm:
Vanmorgen een feedback sessie gehad met collega's van diverse afdelingen. Fijn om samen te kijken hoe we op een goede manier feedback kunnen geven en krijgen. Erg positief en ik heb er zin in om het te gaan toepassen!
Albert en Leon schreef op februari 1, 2019 om 6:19 pm:
Deel je mening en/of ervaring. Wij zijn er erg blij mee!